Conversie Optimalisatie

 1. Home
 2. Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Conversie optimalisatie betekent het dusdanig aanpassen van een website met als doel om meer sales of leads te genereren (conversie). Is uw conversiepercentage voor uw gevoel ook te laag? Worden niet genoeg bezoekers van uw website klanten? Kies dan voor conversie optimalisatie door Zoekmachine Marketing Almere.

Meer conversie

Als het u door middel van website optimalisatie of Google Adwords lukt om meer bezoekers naar uw website te krijgen, dan wilt u dat deze ook daadwerkelijk doen op uw site wat u wilt. Dit kan een aankoop zijn, maar ook het inschrijven op een nieuwsbrief of het invullen van een vragenlijst. Zoekmachine Marketing Almere helpt bezoekers te veranderen in kopers. Wij kunnen u helpen met conversie optimalisatie in Almere.

Neem nu contact met ons op


  Hoger conversiepercentage

  Het conversiepercentage van een website is het percentage van de bezoekers die ook daadwerkelijk iets kopen op een website. Stel dat van de 100 bezoekers op uw website 3 mensen iets kopen, dan is uw conversiepercentage 3%. Deze percentages verschillen sterk er website, omdat sommige producten online minder goed verkopen. Met conversie optimalisatie van Zoekmachine Marketing Almere zal dit percentage stijgen!

  Contact

  Wilt u ook meer verkopen via uw website of heeft u andere vragen? Voor conversie optimalisatie in Almere neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

  Menu