E-mail Marketing

Wij willen er graag voor zorgen dat uw bestaande klanten rendabele klanten worden. Email marketing is veel meer dan alleen een periodieke nieuwsbrief. Wij managen uw campagne zo, dat wij precies kunnen targetten op de behoeftes van uw klant waardoor uw ROI zal maximaliseren. Wij segmenteren uw doelgroep en sturen een gepersonaliseerde e-mail, waardoor de kans op conversie het grootst wordt.

Maximaliseer uw ROI

Door in te spelen op de behoeftes van uw klanten met gesegmenteerde en gepersonaliseerde e-mails zal uw conversie verhogen. Wij willen u graag helpen met de behoeftes van uw klanten in kaart te brengen om zo uw e-mail marketing campagne te optimaliseren.

Neem nu contact met ons op


  Monitoren van activiteiten

  Gedurende de e-mailcampagne worden alle activiteiten van uw abonnees gemonitord. Wij kijken dan naar het klik gedrag en aankoop bedrag om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Hierdoor kunnen wij bijvoorbeeld uw nieuwsbrief optimaliseren om uw conversie te verhogen.

  Contact

  Haal nu ook het maximale uit uw marketingcampagne. Neem nu contact met ons op.

  Google Analytics

  In Google Analytics kunnen wij zien wat de huidige activiteiten op uw website nu zijn. Wij maken gebruik van Google Analytics om zo uw Adwords campagnes te optimaliseren en wij kunnen u een maandelijks rapport sturen over de ontwikkelingen op uw website.

  Menu