Google Adwords

Google Adwords is het advertentieprogramma van zoekmachine Google. Met Google Adwords kunt u heel gericht verkeer naar uw website krijgen. Tegen betaling worden uw advertenties getoond. Iedereen kan adverteren via Google Adwords, ongeacht het beschikbare budget. Zoekmachine Marketing Almere helpt u met Google Adwords in Almere.

Google Adwords professionals

Zoekmachine Marketing Almere is een professioneel bureau wat gespecialiseerd is in Google Adwords in ALmere. Wilt u ook een goede positie binnen Google Adwords of heeft u meer vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Neem nu contact met ons op


  Gericht verkeer

  Met Google Adwords haalt u altijd gericht verkeer naar uw website, omdat uw advertenties alleen worden getoond bij vooraf opgegeven zoektermen. Dit betekent dus dat degene die uw advertentie zien, al geïnteresseerd zijn in het onderwerp van uw website. Dit leidt tot heel gericht verkeer en de kans is groot dat u mensen bereikt die zich in een verder stadium van de koopcyclus bevinden.

  Snel adverteren

  Een groot voordeel van adverteren via Google Adwords is de snelheid waarmee dit kan gebeuren. Na het aanmaken van uw advertenties kunnen deze binnen enkele minuten in de zoekresultaten verschijnen. Zo kunt u snel verkeer richting uw website genereren.

  Display Netwerk

  Ook is er de mogelijkheid om te adverteren in het display netwerk. Dit zijn alle partnersites van Google. Hiermee kunt u uw advertenties tonen op andere websites die gerelateerd zijn aan uw product of dienst. Zo bereikt u gemakkelijk een groot publiek.

  Betalen per klik

  Het betalen voor advertenties in het zoeknetwerk Google Adwords werkt op basis van klikken. U betaalt dus alleen als iemand die uw advertentie ziet, ook daadwerkelijk klikt op uw advertentie. Vindt een internetgebruiker uw advertentie niet interessant genoeg, dan kost dit u dus ook geen geld.

  Menu