Google Analytics

Google Analytics is een tool van Google waarmee alle gegevens van een website bekeken kunnen worden. Met de verschillende statistieken die getoond kunnen worden is alle relevante informatie op te vragen. Google Analytics biedt echter zoveel informatie dat hij vaak lastig is om de juiste informatie naar voren te halen. Zoekmachine Marketing Almere kan u helpen bij het vinden van de juiste gegevens en statistieken.

Het maximale uit uw website halen

Google Analytics biedt veel gegevens over uw website. Zo kunt u precies zien hoeveel bezoekers er op uw website binnenkomen, hoe lang ze op de website blijven en welke pagina’s ze bezoeken. Dit is zeer waardevolle informatie voor onder andere website optimalisatie. Als veel bezoekers de website verlaten na het bezoeken van een bepaalde pagina, dan weet u dat daar iets mis mee is.

Neem nu contact met ons op


  Google Analytics rapport

  Zoekmachine Marketing Almere is gespecialiseerd op het gebied van Google Analytics rapportage. Wij kunnen u maandelijks de belangrijkste statistieken tonen in een uitgebreid Google Analytics rapport. Wij kunnen u alle gegevens tonen die voor u interessant zijn en die ervoor zullen zorgen dat u het maximale uit uw website haalt!

  Contact

  Bent u ook geïnteresseerd in Google Analytics door Zoekmachine Marketing Almere of een maandelijkse rapportage? Voor al uw vragen neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

  Google Adwords Optimaliseren

  De gegevens uit Google Analytics zijn ook zeer geschikt om te gebruiken bij Adwords optimalisatie. Met de juiste gegevens kan uw Google Adwords zo ingesteld worden dat hier het maximale rendement mee wordt behaald.

  Menu