Cis international

  1. Home
  2. Portfolio
  3. Cis international

Werkzaamheden

Magento webshop

Voor CIS International hebben wij een professionele en zoekmachine vriendelijke Magento webshop geïnstalleerd. In samenspraak met CIS Int hebben wij de indeling en vormgeving van de website bepaald, zodat de consument gemakkelijk kan navigeren op de website. Dit alles heeft gezorgd voor een mooie en professioneel ogende webshop, die goed scoort in de zoekresultaten.

Website optimalisatie

Naast het installeren van de Magento Webshop hebben wij de volledige site van CIS Int geoptimaliseerd om deze beter te laten scoren in de zoekresultaten van Google. Dit was een groot succes. Voor CIS Int belangrijke zoekwoorden scoort de site erg hoog!

Zoekmachine marketing

Ook verzorgen wij voor CIS Int de zoekmachine marketing in Google Adwords. Wij hebben professionele campagnes opgezet die erg goed scoren in de zoekresultaten van Google. Dit zorgt voor veel en gericht verkeer naar de website van CIS Int.

Google Analytics

De resultaten die wij behalen voor de website van CIS Int worden nauwkeurig in de gaten gehouden. Maandelijks brengen wij van CIS Int op de hoogte van de behaalde resultaten, de uitgevoerde werkzaamheden en stellen wij nieuwe plannen voor waardoor de online marketing campagne in het vervolg nog beter wordt. Dit doen wij netjes in een duidelijk te begrijpen, overzichtelijk en professioneel maandrapport.

Menu