Restaurant Ida

  1. Home
  2. Portfolio
  3. Restaurant Ida

Werkzaamheden

 Restaurant Ida in Almere is een jong Japans All You Can Eat, sushi en grill restaurant. In juli opende zij de deuren. Met hun ruime ervaring in de horeca branche weten ze bij dit restaurant de gasten goed te bedienen. Als geen ander weten zij kwalitatief goede sushi te maken. Een uitstekende service en klantvriendelijkheid staan hoog in het vaandel bij Restaurant Ida.

Website bouw

Voor restaurant iDA hebben wij de volledige website gebouwd. De website is zoekmachine vriendelijk en representatief voor het restaurant.

Website onderhoud

Ook doen wij voor restaurant het website onderhoud. Wij zorgen ervoor dat de website ten alle tijden up to date is.

Facebook

Facebook is voor restaurant iDA een ideaal middel om hun klanten te bereiken, omdat er veel jonge mensen bij restaurant iDA komen eten. Hierdoor heeft de naamsbekendheid van restaurant iDA een boost gekregen binnen Almere.

Linkbuilding

Doormiddel van linkbuilding hebben wij hebben ervoor gezorgd dat restaurant zeer goed scoort op bijvoorbeeld de zoektermen: ‘Sushi Almere’ en ‘dagverse sushi’.

Google Adwords

Voor restaurant iDA hebben wij twee soorten Google Adwords campagnes gestart. Allereerst een search campagne, waardoor iedereen die zoekt op bijvoorbeeld ‘sushi almere’ restaurant iDA te zien krijgt.
Als tweede hebben wij een display campagne gestart waardoor restaurant iDA zichtbaarder is geworden op internet doormiddel van banners.

Menu