Social Media Marketing Workshop

 1. Home
 2. Workshops
 3. Social Media Marketing Workshop

Workshop Social Media Marketing

In zeer korte tijd zijn sociale media uitgegroeid tot een zeer belangrijk onderdeel van online marketing. Heel veel mensen maken tegenwoordig gebruik van sociale diensten zoals Facebook, Twitter en LinkedIn. Het is dan ook belangrijk om hier met uw bedrijf prominent aanwezig te zijn. Goed gebruik van social media kan zeer positief zijn voor uw merk of bedrijf. Verkeerd gebruik daarentegen kan uw bedrijf of merk ook schade berokkenen. Met de Social Media Marketing Workshop van Zoekmachine Marketing Almere leert u om de social media goed te gebruiken!

Praktijkgerichte Social Media Workshop

De Social Media Marketing Workshop is zeer praktijkgericht. Hierdoor kunt u de stof die u leert direct in praktijk brengen, wat leidt tot het beter begrijpen van de sociale media. Hierdoor garanderen wij u dat u binnen 1 dag zelf gebruik kunt maken van social media.

Neem nu contact met ons op


  Wat leert u tijdens de workshop?

  Na afloop van de Social Media Marketing Workshop beheerst u de onder andere de volgende aspecten:

  • Het opzetten en instellen van Social Media accounts
  • Het onderhouden van Social Media (updates plaatsen etc.)
  • Social Media monitoren
  • Professionele marketing op social media

  Voor wie is de Social Media Workshop bedoeld?

  Iedereen kan de Social Media Marketing Workshop van Zoekmachine Marketing Almere volgen. Ongeacht uw basisniveau maken wij altijd een workshop op maat voor u. Ook als u een absolute beginner bent kunnen wij u alles op het gebied van social media leren. Als u al enige basiskennis heeft, dan kiest u voor de gevorderde workshop.

  Menu