Website Optimalisatie Workshop

 1. Home
 2. Workshops
 3. Website Optimalisatie Workshop

Workshop Website Optimalisatie

Zoals u op onze website optimalisatie pagina kunt lezen is het goed inrichten van een website onmisbaar voor een hoge positie binnen de gratis zoekresultaten van Google. Wilt u er zelf voor zorgen dat u hoger gaat scoren in deze resultaten? Dat kan met de Website Optimalisatie Workshop van Zoekmachine Marketing Almere!  Met deze workshop leert u alles op het gebied van website optimalisatie.

Praktijkgerichte workshop

De online marketing workshops van Zoekmachine Marketing Almere zijn altijd praktijkgericht, wat betekent dat u alle informatie die u leert direct in de praktijk kunt uitproberen. Dit zorgt ervoor dat u goed alle aspecten van het website optimaliseren goed onder de knie krijgt. Na afloop van de cursus bent u volledig in staat om zelf uw website te optimaliseren!

Neem nu contact met ons op


  Doel van de Website Optimalisatie Workshop

  Na het afronden van de workshop beheerst u onder andere de volgende aspecten:

  • Basiskennis website optimalisatie
  • Verschillende technische componenten van website optimalisatie
  • SEO teksten schrijven
  • Zoekmachine vriendelijke website structuur opzetten
  • Website gebruiksvriendelijker maken

  Voor wie is de Website Optimalisatie Workshop bedoeld?

  Iedereen, ongeacht het basisniveau, kan de website optimalisatie workshop volgen. Iedereen die weinig of geen kennis heeft kan de workshop ook voltooien. Beheerst u de basiskennis al of wilt u een stap verder dan de basis? Dan verzorgen wij een gevorderde website optimalisatie workshop.

  Menu