Gratis Campagne Analyse

Juist omdat internet steeds belangrijker wordt voor bedrijven is het zaak dat u vindbaar bent in Google. Wij kunnen onderzoeken wat uw positie nu is en hoe wij dit voor u kunnen optimaliseren. Wij letten hierbij op de organische resultaten, activiteiten met Google Adwords, linkbuilding activiteiten en Google Analytics. Wij bieden onze campagne analyse gratis aan.

Google Adwords

Om uw naamsbekendheid een boost te geven kan het slim zijn om een Google Adwords Campagne te starten. Wij zorgen ervoor dat u duidelijk inzicht krijgt in de campagnes zodat u precies in beeld krijgt welke advertenties goed werken en welke minder. Ook bied dit de mogelijkheid snel te reageren op veranderingen in de markt.

Neem nu contact met ons op


  SEO

  SEO staat voor ‘Search Engine Optimalization’. SEO bestaat uit activiteiten als linkbuilding en een optimale website. Linkbuilding is een taak die wij uitvoeren zodat er op meerdere websites met een hoge kwaliteit score een link staat naar uw website. Kwaliteit van links is voor Google namelijk belangrijker dan kwantiteit. Wij zullen bijvoorbeeld nooit links inkopen voor uw website.
  Een optimale website heeft een duidelijke structuur en is gemakkelijk vindbaar op Google. Wij zullen voor u kijken hoe uw website er nu voor staat en op welke punten uw website kan verbeteren.

  Google Analytics

  In Google Analytics kunnen wij zien wat de huidige activiteiten op uw website nu zijn. Wij maken gebruik van Google Analytics om zo uw Adwords campagnes te optimaliseren en wij kunnen u een maandelijks rapport sturen over de ontwikkelingen op uw website.

  Contact

  Wilt u meer halen uit uw online activiteiten? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvende campagne analyse.

  Menu